امروز : 13 آذر 1403
  • 1401/11/30 - 12:32
  • 46
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZXTx

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع)

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه از برگزاری هفتمین مراسم جشن طلوع خبر داد.

هفتمین مراسم جشن طلوع در قالب آیین تقدیر از 90 دانشجوی استعداد درخشان و مستعد دانشگاه در رشته‌ها و مقاطع مختلف، افتخارآفرینان چهاردهمین المپیاد علمی، دانشجویان برتر بین الملل دانشگاه (برای اولین بار در دانشگاه) و دانشجویان فعال، خلاق و همکار دفتر استعدادهای درخشان به صورت حضوری در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی دانشگاه و به صورت مجازی در فضای اسکای روم برگزار شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه اظهار داشت: استعمار نوین به دنبال تسلط بر مغزهای متفکر و نخبگان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی در مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع) گفت: استعمار در شرایط کنونی شکل جدیدی به خود گرفته است و با جذب نخبگان در دانشگاه های بزرگ به دنبال تسلط بر دنیا هستند.

وی، با اشاره به اهمیت تفکر و تعقل افزود: بایستی بستر مناسب برای فعالیت نخبگان و مغزهای متفکر در راستای اعتلای انسانی فراهم شود.

دکتر ساکی در ادامه، با اشاره به تفاوت انسان با دیگر موجودات و اجزا هستی در مبحث "تفکر و تعقل" افزود: خداوند بر انسان منت گذاشته و با این توانایی آن را به اشرف مخلوقات تبدیل کرده است. وی، خودشناسی را یکی از خصوصیات ویژه انسان برشمرد و تصریح کرد: تنها موجودی که می تواند به شناخت خود برسد، انسان است.

رئیس دانشگاه، با اشاره به فرمایش خداوند "امانت عظیمی را خلق کردیم و به تمام اجزاء هستی دادیم و هیچ کدام نتوانستند بپذیرند و وقتی که این حجم امانت را دیدند وحشت کردند، ولی انسان آن را پذیرفت" اظهار داشت: این انسان بود که توانست قسمت اعظم هستی را دریابد.

 وی، با بیان اهمیت خودشناسی و شکرگزاری وجود آن گفت: بایستی از آن در راستای پیشرفت و اعتلای انسانیت استفاده کنیم.

دکتر ساکی، دنیای تسلط گر امروز را "علم" عنوان کرد و به فرمایش حضرت علی (ع) "هرکس به علم دسترسی یابد، تسلط پیدا خواهد کرد" اشاره کرد و افزود: باید به سلاح علم مسلح شویم و از آن برای پیشرفت کشور و آسایش مردمانمان استفاده کنیم.

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه نیز در این نشست، با اشاره به برگزاری حضوری و مجازی هفتمین مراسم طلوع و ضمن تشکر از معاون آموزشی دانشگاه بابت حضور تمام و کمالشان در مراسم ، توضیحاتی درخصوص بررسی آمار هفت ساله‌ دفتر استعدادهای درخشان و عملکرد دفتر در سال 1401 و کسب رتبه های برتر، ارائه کرد.

 دکتر الهه میانه ساز با بیان اینکه هدف این واحد فقط کسب جایزه و تسهیلات نیست، گفت: تلاشمان پرورش نسلی است که در کنار علم آموزی، در حوزه تحقیقات، کمک به دیگران و یادگیری مهارت های زندگی نیز سرآمد باشند.

دکتر نیره جلالتی سرپرست واحد المپیادهای علمی دانشجویان نیز در این مراسم، مطالبی در خصوص چگونگی شرکت دانشجویان در المپیاد و روند برگزاری و امتیارات شرکت در المپیاد را بیان نمود.

دکتر محمد هادی ملاعباسی عضو هیات علمی دانشگاه و رتبه سه بورد تخصصی آزمون ارتوپدی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز، به بیان توضیحاتی پیرامون آزمون بورد تخصصی پزشکی پرداخت.

 وی، ضمن تبیین آزمون بورد به عنوان یکی از سخت ترین آزمون های پیشروی دانش آموختگان پزشکی، موفقیت در این آزمون را برای دانش آموختگان دانشگاه های غیر مادر با تلاش و سخت کوشی خود، امری ممکن و دست یافتنی دانست.

لازم به ذکر است هفتمین مراسم جشن طلوع همراه با صندلی داغ استاد دانشگاه دکتر فریبا رایگان، صندلی داغ دانشجویان رتبه 2.5 درصد کشوری آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی، مسابقه آنلاین و هیجان انگیز "دانشمند دیوانه" برگزار شد.

 

 

 

 
  • گروه خبری : استعدادهای درخشان
  • کد خبر : 95929

تصاویر

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع) برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع) برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع) برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه (طلوع)
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید